Van welk materiaal zijn de oorbellen gemaakt?
Alle oorbellen zijn van hoogwaardige polymeerklei of resin gemaakt. Wanneer polymeerklei is uitgehard, wordt het een plastic-achtig materiaal dat een beetje flexibel is. Polymeerklei is duurzaam en lichtgewicht en het breekt niet wanneer het op de grond valt.

We vinden het belangrijk dat je de oorbellen met plezier kan dragen en wij maken dan ook gebruik van hypoallergeen roestvrijstaal. Alle RVS materialen zijn nikkelvrij en verkleuren ze bijna niet. Hierdoor is de kans op een allergische reactie nihil en zijn onze oorbellen ook te dragen door mensen met gevoelige oren.

Mocht je een ander materiaal willen, neem dan gerust contact met mij op via het contactformulier.

Hoe zwaar zijn de oorbellen?
Door het gebruik van polymeerklei, zal je bij het dragen van zelfs de grootste oorbellen, weinig merken. Om je een idee te geven, een muntstuk van 5 cent is net zo zwaar als de grootste oorbellen in de webshop.

Hoe kan ik het best voor mijn We@rings oorbellen zorgen?
Oorbellen van polymeerklei zijn vrij duurzaam, maar wees net als bij alle andere draagbare kunst voorzichtig met deze oorbellen. Extra kracht, overmatig buigen en ruw omgaan met de oorbellen kan zorgen voor schade.
Om de We@rings oorbellen zo lang mogelijk mooi te houden, raden we aan contact met water, direct zonlicht, parfum en cosmetica te vermijden. Zo blijven ze mooi en heb je lang plezier van je oorbellen.

Kan ik de oorbellen schoonmaken?
Door dagelijks gebruik kan het voorkomen dat er make up op de oorbellen terecht komt. Dit is makkelijk te verwijderen met een watje of wattenstaafje waar een beetje water of alcohol op zit. Pas met alcohol wel op, en gebruik het alleen indien nodig.